Ik kan je helpen bij:

  • opruimen en structuur aanbrengen in kleding, keuken of lade kasten 

  • opruimen en structuur aanbrengen van gehele ruimtes zoals de keuken, slaapkamer, garage of schuur

  • adviseren bij de aankoop van nieuwe opbergmaterialen

  • structuur aanbrengen bij het schoonmaken van je huis

  • afvoeren van spullen naar de kringloopwinkel, een goed doel of grofvuil
Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Dat klinkt cliché he? Maar toch werkt het zo! 

Ik help jou graag om dat voor elkaar te krijgen.

Ik had al langere tijd het gevoel, over te lopen van mijn eigen rommel (kleding, spullen, boeken) totaal het overzicht kwijt. Opruimen lukte me ook niet. Het was teveel en ik zag er als een berg tegen op. Mijn man las iets over MirOverzicht en vroeg mij of dit niets voor mij was.


Na enige aarzeling, ik had toch wel wat gêne,  ik hield mijn kasten het liefst dicht voor anderen, besloot ik toch om Mirjam te vragen om hulp. Ze kwam eerst kennismaken en luisteren naar wat ik wilde bereiken met haar hulp. Ze verzekerde me dat ze me kon coachen om uiteindelijk mijn doel te bereiken. Mijn doel was door wat meer overzicht weer  wat ruimte te voelen om iets creatiefs te kunnen gaan doen. Ook wilde ik het opruimen en overzicht creëren zelf kunnen. 


Mirjam kwam op een vrijdagmorgen. We zijn 3 uur samen keihard aan de slag gegaan. Mijn kledingkast die een grote puinhoop was, veranderde in een heel overzichtelijke kast met mooie stapels op kleur, seizoen en soort.


Iedere morgen word ik er weer blij van!


Hierna voelde ik direct ruimte om wat te gaan maken. Ik zie niet meer als een berg tegen het opruimen op en plan opruimsessies in mijn agenda. Mirjam heeft mij geweldig geholpen, ik ben blij dat ik haar durfde te vragen om me te coachen. Haar professionele, respectvolle manier van werken is heel prettig. Mijn schaamte was heel snel verdwenen.


Adrie

Wil je je huis verkopen? Of ga je verhuizen? Ga je anders wonen? Ik kan je helpen met het op orde en verkoop klaar maken van je huis. Rond een verhuizing komt er veel op je af: opruimen van je oude huis, keuzes maken over spullen die je wel/niet meeneemt naar je nieuwe woning en natuurlijk inpakken.


Het kan je aanvliegen: waar moet ik beginnen en hoe bewaar ik het overzicht. Ik begeleid je in het proces en help je om keuzes te maken. Samen klaren we de klus en kun jij genieten van een georganiseerde verhuizing.


Ben je verhuisd en sta je tussen al je dozen met de handen in het haar? Weet je niet meer waar te beginnen? Of heb je na een jaar nog steeds dozen waar je geen raad mee weet? Ik kan je helpen structuur aan te brengen en orde te scheppen zodat jij snel kunt genieten

van je nieuwe huis.