OVER MIJ

Ik ben Mirjam. Ik ben getrouwd en moeder. Ik sta positief in het leven, ik hou van een grapje en ben praktisch ingesteld.

Kern kwaleiten van mij zijn; zorgzaam, toegankelijk, daadkrachtig, doorzetter, optimistisch en geduldig.WERKERVARING

Al ruim 20 jaar werk ik in de zorg. Eerst als begeleider op een ZMLK school, heb ik mensen begeleid met PGB, daarna in de gehandicapten zorg bij Philadelphia. Dit werk doe ik nog steeds met enorm veel plezier.   


Op de woonlocatie werk ik als (persoonlijk) begeleider en help ik mensen bij de dagelijkse structuur in hun huis. Hierbij kun je denken aan het samen op orde houden van de was, maaltijd planning, samen boodschappen doen, structuur in het huishouden, agenda en sociale contacten onderhouden. 


In 2021 heb ik de opleiding gedaan tot professional organizer en heb ik mijn eigen bedrijf - MirOverzicht - opgericht. Mijn passie ligt bij het 1 op 1 begeleiding geven. En of dat nou in je huis of je kasten of je administratie is, dat maakt mij niets uit, zolang we maar samen aan de slag gaan en ik jou daarbij kan helpen. 1 op 1 met jou de verbinding aangaan is waar ik van hou. Iedereen is mooi en uniek gemaakt. Ik geloof dat iedereen een eigen kracht heeft en kan leren om structuur aan te brengen zodat je hoofd weer rust en overzicht krijgt.